Over mij

foto: C. Termaat

 

Ergens diep van binnen zit een oerbron van waaruit creativiteit ontstaat….
met het leven zelf als inspiratie

 

L iefde
E nergie
V ertrouwen
E mpathie
N atuur

Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Erica Stoffelsen, en ik ben 58 jaar.

Vanuit mijn kernwaarden ‘een leven lang leren’ en ‘de kracht van verandering zit in jezelf’ zie ik het leven als een doorlopende ontdekkingstocht waarbij de reis ‘naar binnen’ mij steeds meer inspiratie oplevert…

In mei 2021 ben ik gestart met het ontwikkelen van een tot voor kort nog onbekend talent: de invloed van mijn stem. In 9 weken tijd heb ik de basis cursus Stemacteren gevolgd bij Studio Oranjeoord in Hoog Soeren. Resumerend kan ik daarover het volgende schrijven:

“ De vakopleiding stemacteren is voor mij DE ontdekkingstocht naar de mogelijkheden van mijn eigen stem. De coaches zorgen voor een inspirerende leeromgeving waarbij “dromen, durven en doen” uitgangspunt is. Gedreven door mijn passie voor taal heb ik geleerd mijn stem bewust toe te passen, en van mijn stem te houden…

Naast het vertolken van stem-opdrachten schrijf ik gedichten, en schilder ik met acrylverf en ecoline.
De schilderijen – voornamelijk intuïtief – staan in de galerij. Door ze aan te klikken worden ze één voor één zichtbaar.
Gedichten die ik schrijf kunnen zomaar uit het niets in mijn gedachten opkomen. Vanuit een geheel eigen perspectief beschrijf ik de wereld om mij heen, met als basis: mijn eigen leerervaringen.
Het gevoel van mede-menselijkheid staat in mijn werk centraal met de natuur als bron van inspiratie. Humor en inlevingsvermogen zijn mijn lievelings- ingrediënten tijdens het schrijven.
De “stem van mijn leven” klinkt door in mijn gedichten en is zichtbaar in mijn schilderijen.